Четирима строителни работници загинаха при рухването на скеле на голям строителен обект

...
Четирима строителни работници загинаха при рухването на скеле на голям строителен обект
Коментари Харесай

Ужасен инцидент в Германия, 150 спасители търсят в отломките

Четирима строителни служащи загинаха при рухването на скеле на огромен строителен обект в Хамбург. По данни на ДПА жертвите са българи.

Противопожарната работа заяви, че при разчистването на отломките са открити четири тела и че всички служащи, които по-рано бяха оповестени за изчезнали, към този момент са открити. 



8-етажното скеле се е срутило върху асансьорна шахта тази заран малко след 9 часа локално време. Височината на отломките доближава до втория етаж на постройката, до която е било ситуирано оборудването.

" Основната компликация, несъмнено, е в това, че има доста детайли от скелето, които би трябвало да бъдат обезопасени ", съобщи представител на противопожарната работа. На мястото на случая работят към 150 спасители. 

Следователи от хамбургската полиция към този момент са почнали първичен оглед.



" Въпреки това е доста рано да се даде оценка за повода за сриването ", сподели представител на органите на реда. 

Инцидентът е станал в строителната зона " Юберзеквартир " в пристанищния регион " Хафен сити ", където се построяват търговски център, заведения за хранене, офиси и хотели. Това е една от най-големите строителни площадки в Хамбург. Според един от ръководителите на градежа когато скелето се е срутило, на обекта са работили сред 1300 и 1500 души.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР